Tre lärare i fritidshem om sitt arbete

Föreläsarna är Helen Lenving Ekstrand, Mattias Henriksson, och Ida-Mari Bengtsson har alla tre vunnit priset Årets Lärare i Fritidshem. Se föreläsningen live och ställ frågor till Helen, Mattias och Ida-Mari.

Helen Lenving Ekstrand berättar om hur hon fångar upp elevernas idéer, leda dem till kunskap, och synliggöra deras lärande.

Mattias Henriksson startade projektet "Gäster hos verkligheten", som innebär att fritidshemmet i Hillerstorp gör regelbundna besök hos lokala arbetsplatser och föreningsliv.

Ida-Mari Bengtsson
planerar verksamheten utifrån elevernas intressen, erfarenheter och behov, och har introducerat flera verktyg för att göra det synligt i det systematiska kvalitetsarbetet.

Datum: 11 november
Tid: 18.30-20.00 inklusive frågestund
Plats: Digital föreläsning
Länk: Skickas till dig via e-post och SMS före sändningen

Du behöver inte installera något speciellt program för att vara med, och du kan välja om du vill titta i smartphone eller på datorn. Om du vill ställa frågor så skriver du dem i vår chatt under föreläsningen.

När du anmält dig kommer du att få en bekräftelse via e-post. Du kommer även att få en länk till föreläsningen via e-post och SMS innan den äger rum.

Varmt välkommen

Lärarförbundet